Meny

Som jag längtat! Men inte vågat för min onda arm. Men nu har jag engagerat läkare, sjukgymnast och Victoria på ViMa’s, så nu har jag ett gediget rehabprogram att arbeta med.

Gymskada

Jag har något som kallas impingement i axlarna, det är svårt att bli frisk från och jag har fått det för att jag är en klant. Kanske jag borde fattat att jag skulle anpassat träningen efter åldern. Dessutom är jag ju ganska liten och klen.
Så snälla du som läser detta och är sugen på gymmet: var försiktig och gör rätt från början!

Rehabträningen

Nu när jag börjat igen måste jag hålla mig till i stort sett obefintliga vikter i början. Det känns mesigt och jag blir lite fnissig när jag står där och lyfter en enkiloshantel. Hahaha, kolla bilden.

Ett kilo!

ViMa´s träningscenter

Jag har tränat på ViMa´s gym i omgångar i många år. Det är förstklassigt och så himla bra att ha i den här lilla kommunen. Det finns något för alla, en barnhörna t.ex. och massor med klasser av olika slag. Nu har de börjat med virituella klasser också, så nu finns det inget att skylla på. Måste prova på någon klass.

Yogan har jag förstås varit på mycket. Ann-Marie som håller de flesta yogaklasserna är underbar!

Tålamod

Om några veckor får jag börja lägga på vikter och köra lite riktig styrketräning. Jag får helt enkelt tänka på att det onda går bort snart och sen! Sen!
Jag längtar efter min favoritgrej på gymmet, som är den fabulösa magmaskinen, kolla bilden här under. Man kör de sneda magmusklerna och den är så skön i magen och man får sexpack nästan direkt.

Den fabulösa magmaskinen