Meny

Nu har ni röstat på vilka ämnen ni vill ha mer av. Det var bra att jag gjorde röstningen, för tidigare räknade jag efter hur många som läst inläggen och det var en helt annan sak.
Mitt inlägg om min viktresa t.ex. har hittills haft 1400 träffar och massor med respons på sociala medier. Så jag tänkte skriva mer om viktnedgång. Men ni som röstat vill ha lite av allt, utom promenader. Mest intressant är mental hälsa och mental träning. Stresshantering och nyttig mat är också lite mer kul att läsa om, tycker ni.
Därför kommer jag att fortsätta som jag gjort, blanda lite med ämnen om hur man mår bra. Mer mental träning.

Du blir vad du tänker. Det är viktigast av allt. Jag har stor erfarenhet av det och har redan börjat på ett inlägg om min rebelliska ungdom. Det kommer framöver.

Meditationer

Om man vänjer sig vid meditationer, så har man vunnit mycket inom mental hälsa. När man mediterar kan man komma in djupare i sitt undermedvetna och läka själen på en djupare nivå. Och annat, som får en att må mycket bättre mentalt.

Missa inte att gå in på meditationssidan här, där jag lägger ut alla mina meditationer vartefter jag tar fram dem i inläggen. Jag ska göra nya meditationer också, men än så länge kör jag med de gamla beprövade godbitarna. Här kommer en till. Det är den sista av mina publicerade meditationer och alla som kommer efter detta är nya. Varsågod, Andningsmeditation á la Fairies.

Andning á la Fairies

Mental träning

Att träna mentalt innebär så mycket. Det viktigaste, och svåraste, för mig är att hålla tankarna på en positiv nivå, så jag håller mig frisk. Så fort jag börjar älta något som varit jobbigt, eller tänker på hur dåligt någonting är, så blir jag sjuk på något sätt.

En annan sak som är viktig för mig, och jag tror för alla som är högkänsliga, är att akta sig för att dra på sig andras negativitet. Det är förödande. Mer om detta kommer i egna inlägg.

Jag är tacksam om du som läser detta lägger in någon tanke i en kommentar nedanför, om vad du vill veta mer om. Eller skriv ett meddelande i Kontakter, om du vill vara privat.

Jag lovar att det kommer inlägg om mental träning framöver. Det är mitt första löfte här i bloggen.

Ångest

Så mycket ångest, i olika skepnader finns i oss. Jag ska ta upp flera av dessa skepnader, och även öppna upp en del av mina erfarenheter om detta. Offra för bloggen 😀 haha!

Humor

Som alltid i mitt liv finns stor plats för trams och humor. Om man är knasig och har roligt blir livet en helt annan sak och får en annan färg. Så om det blir för tungt, så kan det komma lite andra sorters inlägg…

Tre gånger i veckan

Måndag, onsdag och fredag kommer jag att blogga. Jag funderar på att ha teman olika dagar, men har inte bestämt mig än.

Det här inlägget blev lite mer som ett brev, men nästa blir en annan sort 🙂