Meny
Livsstil

Rösta medan jag skriver min bok

[forminator_poll id=”1073″]

Lägger bloggen på is

Jag lägger bloggen på is en period av olika anledningar. En är att jag inte skrivit på min bok så mycket som jag velat, eftersom bloggen har tagit mycket mer tid än jag trodde. Men jag ska inte sluta blogga, för det är jätteroligt och absolut min grej.
Jag kommer att småblogga lite på Instagram i stället, så om du vill, kan du följa mig där: https://www.instagram.com/sophieolssons/

Men en omändring ska det bli här på bloggen och jag tänkte att du skulle rösta under tiden jag skriver färdigt min bok. Omröstningen ligger kvar hela tiden och det finns massor med tid att rösta. Du kan även rösta fler gånger, om du väntar 10 minuter mellan varje röst. Jag kommer att ta bort all möjlighet att kommentera, eftersom det väller in spam i kommentarsfälten. Så om du har önskemål och funderingar om framtida bloggverksamheter, kan du maila mig på sophiesATsophies.se ( ersätt AT med @ ).

Min bok

Jag skriver en äventyrsfantasy för unga vuxna, ja, alla vuxna faktiskt. Facebooksidan om detta, hittar du här: https://www.facebook.com/sophieolssons/ Den kan du följa, så får du koll.