Meny
Boktema / Kultur

Nytt på bloggen

Boksläpp

Nu aktiverar jag bloggen igen!

Men jag tonar ner hälsofokuset och gör den mer till en allmän blogg. Just nu med fokus på min nya fantasybok, som jag ska publicera inom snar framtid.

Jag har jobbat hårt den senaste tiden för att hinna få ut boken innan jul. Den är en perfekt julklapp. Så håll ögonen öppna för publiceringsdatum.

Lite bokreleasefakta

Jag har skrivit en fantasybok för unga vuxna och vuxna. Det är en del moment i boken, som inte är helt lämpliga för barn.

Boksläppet kommer att firas med ett releaseparty eller liknande någonstans i Torsås kommun, har inte hittat något bra ställe än. Jag tänker bjuda in alla som vill komma och som gillar min författarsida på Facebook och/eller Instagram.

Svarta drakar är ett återkommande tema i boken
Svarta drakar är ett återkommande tema i boken

Vad handlar den om?

Den handlar om Gaia och hennes vänner. Om deras upptåg och katastrofer och hur det är i den “dolda” världen, som inte vi människor vet finns där.

Jag kommer att skriva ett nytt inlägg med bokens “baksidestext” och snart kommer boktrailern också. Den kommer att bli awsome!

Barndomsdröm

Att bli författare är en dröm jag haft sedan jag var tre år. Den har hållt i sig hela livet.

Nu insåg jag att jag måste skriva den där boken innan jag är för gammal och det bara blir ett luftslott. Men det har tagit nio år att lära sig hur man gör och nu är jag mitt i det.

Det här är bara första delen om Gaia och hennes vänner. Jag har redan börjat på nästa del.

Så håll i hatten, nu börjar det.

Inga Kommentarer

    Lämna ett Svar