Meny
Boktema / Kultur

Hur köper man boken?

Uppdatering: Nu finns boken att köpa på olika ställen, särskilt i nätbutiker. Både vanliga boken och e-boken. Adlibris och Bokus har dem (sök på Vanadisens hemlighet) och om du klickar på Butik uppe i menyn här, så kan du köpa boken snabbt av Publit, som trycker boken och skickar den direkt till dig.
Slut uppdatering 🙂

——————————-

Nu är Gaia – Vanadisens hemlighet publicerad!

Hur kan man köpa den, frågar många nu 🙂 Det finns ett par alternativ, även om försäljningskanalerna inte kommit igång än:

Alternativ Snabbast och dyrast: Min webbutik, som jag länkar till här uppe, i den grå listen. Det är Publit som har hand om den och boken ska komma efter ca en vecka (mitt provex kom efter 6 dagar).
Självklart signerar jag gärna boken efteråt om ni vill.

Alternativ signerad och förbeställd: Om ni beställt av mig och jag skrivit er i min lista. Jag har beställt hem böcker som beräknas komma om en vecka. När de kommer går jag igenom listan, signerar och skickar dem alt. ni hämtar dem hos mig i Torsås.
Obs: Om ni ångrar er beställning är det bara att höra av dig så tar jag bort dig från listan.
Ni kanske väljer det snabba alternativet i stället och tar sen med boken till releasefesten för signering t.ex.

Alternativ roligast: Kom på release-glöggminglet den 22 december, kl. 15-17 på Kulturmagasinet i Bergkvara!
Där firar vi boksläppet med glögg och pepparkakor, jag berättar lite om boken och signerar böcker åt er.
Jag säljer boken för releasepris till er som kommer! <3

Ingenting hindrar dock er från att köpa boken först och komma på releasen sen 😀 Det kommer att bli såå kul!!

Photo by <a href="https://unsplash.com/@srosinger3997?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Samantha Gades</a> on <a href="https://unsplash.com/s/photos/party?utm_source=unsplash&utm_medium=referral&utm_content=creditCopyText">Unsplash</a>

Inga Kommentarer

    Lämna ett Svar